Tapasztalja meg a társalgási e-kereskedelem jövőjét az AI-alapú chatbottal. Csatlakozzon a várólistánkhoz még ma!

Megoldás a korlátlan lead-generáláshoz

Adjon el többet és nagyobb hatékonysággal a Smartsupp leadgeneráló chatbotnak köszönhetően – automatikusan vonzza be és rögzítse a potenciális ügyfeleket webhelyén, így a látogatók éjjel-nappal potenciális ügyfelekké válhatnak.
Megoldás a korlátlan lead-generáláshoz

Lead generálása az e-kereskedelem számára

Lead generálása a vállalkozások számára

A magyar webáruházak és weboldalak legnépszerűbb chat-megoldása

Sport Factory
Generali
Pingvin Patika
Grandopet.hu
Dorko
Office Shoes
Playersroom
UniCredit Bank
Sport Factory
Generali
Pingvin Patika
Grandopet.hu
Dorko
Office Shoes
Playersroom
UniCredit Bank
Citroën
Aqua
BestByte
Volkswagen
Audi
Darabags.com
SIPO.hu
LKW WALTER
Citroën
Aqua
BestByte
Volkswagen
Audi
Darabags.com
SIPO.hu
LKW WALTER

Bővítse vállalkozását intelligens lead-generálással

Minősítsen, kategorizáljon, konvertáljon Foglalkozzon a potenciális ügyfelekkel Használja az adatközpontú betekintést

E-kereskedelem lead generálás 

A kosár elhagyásának megakadályozása Növelje az átlagos rendelési értéket Bővítse e-mail adatbázisát
Kész chatbot sablonok

Kész chatbot sablonok

Ne a nulláról kezdje. Egyszerűsítse a kapcsolattartást az ügyfelekkel előre megtervezett mikro-chatbot-sablonokkal, és fokozza e-kereskedelmi teljesítményét.
Próbálja ki a mikro-chatbot sablonokat

Engedje szabadjára az adatintegráció erejét

Könnyedén csatlakoztassa és szinkronizálja kapcsolati központunk adatait CRM- és e-mail marketing rendszereivel.

Próbálja ki ingyen Szerezzen be egy 1 az 1-hez bemutatót
Mailchimp
Salesforce
Pipedrive
Hubspot
GetResponse
Make
Zapier

Tekintse meg, hogyan működik a potenciális ügyfeleket generáló chatbot a gyakorlatban

“A Smartsuppot olyan értékesítési csatornának tekintjük, amely lehetővé teszi számunkra, hogy jelentősen növeljük értékesítésünket. Csak a chat konverziós aránya 10,3%, ami bizonyítja ennek a szolgáltatásnak a hatékonyságát.”

Martin Kubica
Martin Kubica
Az inSPORTline.sk ügyfélszolgálatának vezetője
Csatlakozzon most!

Hatékonyan bevonja és megragadja a potenciális ügyfeleket webhelyén

A Smartsupp leadgeneráló chatbotja: GYIK

A dedikált irányítópulton számos előre megtervezett chatbot-sablont talál, így nem kell a nulláról kezdenie. Ezeket a mikro-chatbot-sablonokat úgy tervezték, hogy egyszerűsítsék az ügyfelek interakcióit, akár B2B vállalkozását szeretné bővíteni, akár e-kereskedelmi teljesítményét szeretné növelni.
A lead generátor egy olyan platform, amely potenciális ügyfeleket vonz egy vállalkozáshoz. Ez magában foglalja az érdeklődés felkeltését egy ajánlat iránt az értékesítési folyamat fejlesztése céljából. A leadgenerátorok sokféle formában létezhetnek, az online tartalomtól és az e-mail marketingtől a chatbotokig és a közösségi média kampányokig.
A chatbot-beszélgetések során a rendszer automatikusan címkéket ad hozzá a leadek minősítéséhez. Ezek a címkék a látogató viselkedésén, válaszain vagy bármely más előre meghatározott kritériumon alapulhatnak. Egy ilyen címkéző rendszer megkönnyíti az adott potenciális ügyfelek szűrését vagy keresését a kapcsolati adatbázisban, így a vállalkozások a legígéretesebb potenciális ügyfelekre összpontosíthatják erőfeszítéseiket.
A lead generáló chatbotok mind a B2C, mind a B2B vállalkozások számára előnyösek. Különösen a B2C e-kereskedelem esetében a chatbotok ösztönzik az ismételt vásárlásokat és javítják az átlagos rendelési értékeket. A chatbotok potenciális ügyfelek generálásával, minősítésével és kezelésével segíthetik a B2B vállalkozásokat a méretezésben.
Teljes mértékben! A legtöbb lead generáló chatbot, köztük a miénk is, testreszabási lehetőségeket kínál. Testreszabhatja a chatbot viselkedését, megjelenését és válaszait a márkához igazodva. A chatbotot zökkenőmentesen integrálhatja meglévő ügyfél-interakciós stratégiájába is.
A chatbotok általában integrálhatók különféle CRM-, e-mail marketing- és egyéb üzleti rendszerekkel. Ez lehetővé teszi a potenciális ügyfelek adatainak zökkenőmentes átvitelét, és biztosítja, hogy chatbotja összhangban működik a meglévő potenciális ügyfelek kezelési folyamataival.