Erősítse meg vállalkozását beszélgetési AI chatbotunkkal!

Tapasztalja meg személyesen a beszélgetési e-kereskedelem jövőjét

40%-os értékesítési növekedés elérése

Ügyfélszolgálati mesterséges intelligencia chatbotunk tanul, és minden interakcióval jobbá válik. Pontosan ez az, ami az ügyfélszolgálat személyre szabását jelenti és nagy változást hoz az Ön vállalkozásában. Készüljön fel a vásárlói hűség és az értékesítés növekedésére.

Válaszoljon az ügyfelek kérdéseinek akár 80%-ára

Csúcsidőben teljesen lehetetlen, nem? Az ügyfélszolgálati AI chatbottal nem az. Mindig készen áll, mindig készséges, és éjjel-nappal megbirkózik a kérdésekkel. Egyetlen ügyfél sem fog várakozni.

A magyar webáruházak és weboldalak legnépszerűbb chat-megoldása

Sport Factory
Generali
Pingvin Patika
Grandopet.hu
Dorko
Office Shoes
Playersroom
UniCredit Bank
Sport Factory
Generali
Pingvin Patika
Grandopet.hu
Dorko
Office Shoes
Playersroom
UniCredit Bank
Citroën
Aqua
BestByte
Volkswagen
Audi
Darabags.com
SIPO.hu
LKW WALTER
Citroën
Aqua
BestByte
Volkswagen
Audi
Darabags.com
SIPO.hu
LKW WALTER

Az AI chatbot megváltoztatja az interakciót

AI ügyfélgenerálás

Javítsa válaszait az AI válaszasszisztens segítségével

Egy szempillantás alatt kapcsolatba léphet ügyfeleivel és potenciális ügyfelekkel anélkül, hogy elveszítené márkája hangját. Hagyja, hogy az AI ellenőrizze az elírásokat, változtassa meg a hangszínt, és adjon elegendő részletet ahhoz, hogy válasza egyértelmű és könnyen érthető legyen.
Tegye szövegeit barátságosabbá vagy professzionálisabbá az AI válaszasszisztens segítségével

A személyre szabott elkötelezettség ereje

Személyre szabott elköteleződési lehetőségek

A személyre szabott elköteleződési lehetőségek új magasságokba emelik az ügyfelek elégedettségét. Ne hagyja, hogy az általános válaszok lemaradjanak. Kezelje a beszélgetéseket, mint egy jó barát, aki aktív hallgatási készségekkel rendelkezik.

Használja az ügyféladatokat a beszélgetések testreszabásához

Az ügyfélszolgálati AI chatbotok az ügyfelek adatait használják a beszélgetések testreszabásához és termékek ajánlásához. Hozzon létre nagyobb elkötelezettséget, konverziós arányt és költségmegtakarítást a Smartsupp segítségével!

Személyre szabott ajánlatok és célzott kommunikáció

Személyre szabott ajánlatok, személyre szabott segítségnyújtás és célzott kommunikáció – mindezt karnyújtásnyira az ügyfélszolgálati mesterséges intelligencia chatbottal

Növelje értékesítését és irányítsa az ügyfeleket az AI eladási asszisztens segítségével

Nyerje meg ügyfeleit szakértői útmutatásokkal az AI eladási asszisztensünkön keresztül. Növelje eladásait, gazdagítsa vásárlási útjukat, egyszerűsítse a rutinszerű lekérdezéseket, ragadja meg a potenciális ügyfeleket, és könnyedén csökkentse a működési költségeket.

Nagy segítség az ügyfélszolgálathoz

AI-alapú ügyfélszolgálat

Adjon csapatának mesterséges intelligencia által támogatott javaslatokat és betekintést. Segítsen nekik hatékonyabban és eredményesebben válaszolni a kérdésekre.

Az ügyfelek interakcióinak skálázhatósága

Kezeljen több ügyfél interakciót egyszerre anélkül, hogy a szolgáltatás minőségét veszélyeztetné. Növelje a méretet még nagy forgalmú időszakokban is.

A működési költségek csökkentése

Csökkentse a működési költségeket a beszélgetési AI chatbottal. Automatizálja az ügyfelek gyakori kérdéseit, csökkentve ezzel a csapat munkaterhelését.

Továbbfejlesztett ügyféladatok

Legyen naprakész az AI értékesítési lehetőségeivel. AI chatbotunk nemcsak interakcióba lép az ügyfelekkel, hanem tanul is tőlük, hogy megadja a szükséges adatokat.

Beszéljen szakértőnkkel

Tekintse meg, hogyan működik a beszélgetési AI chatbot a gyakorlatban

"Reggel 6 órától éjfélig 23 chat ügynök áll rendelkezésünkre. Leggyakrabban azonban az ügyfelek este küldenek SMS-t. A Smartsupp megoldásainak köszönhetően havonta 900 autót adunk el."

Jan Duchoň
Jan Duchoň
Projektvezető az AAA AUTO-nál