Ervaar de toekomst van conversational e-commerce met een op AI aangedreven chatbot. Sluit u vandaag nog aan bij onze wachtlijst!

Een oplossing voor ongelimiteerde leadgeneratie

Verkoop meer en efficiënter dankzij de Smartsupp leadgeneratie chatbot - betrek en leg automatisch bezoekers op uw website vast en verander hen in potentiële klanten.
Word een insider

Leadgeneratie voor e-commerce

Leadgeneratie voor B2B

Populaire chatoplossing van Nederlandse webshops en websites

XD design
Kliksafe
Citroën
LUMZ
Volkswagen
Audi
Steunactie
RRREVOLVE
XD design
Kliksafe
Citroën
LUMZ
Volkswagen
Audi
Steunactie
RRREVOLVE
Das Welt Auto
Regio Deals
Bomen Bezorgd
LKW WALTER
Generali
Riluxa
Forbo
Volkswagen
Das Welt Auto
Regio Deals
Bomen Bezorgd
LKW WALTER
Generali
Riluxa
Forbo
Volkswagen

Vergroot uw zakelijke bereik met slimme leadgeneratie

Kwalificeer, Categoriseer, Converteer Leads beheren Personalisatie

E-commerce leadgeneratie opnieuw gedefinieerd

Mis geen aankoop Upsell & cross-sell Nieuwsbrief, nieuwe aanwinsten, speciale aanbieding
Templates

Kant-en-klare chatbot sjablonen

Bespaar tijd. Stroomlijn uw klantinteracties met vooraf ontworpen micro-chatbot sjablonen en verbeter de prestaties van uw e-commerce.
Probeer micro-chatbot sjablonen

Gebruik de kracht van data-integratie

Verbind en synchroniseer moeiteloos gegevens vanuit ons contactplatform met uw CRM- en e-mailmarketingsystemen.

Probeer gratis Ontvang een persoonlijke demo
Mailchimp
Salesforce
Pipedrive
Hubspot
GetResponse
Make
Zapier

Bekijk hoe leadgeneratie chatbot in de praktijk werkt

“Wij beschouwen Smartsupp als een verkoopkanaal dat ons in staat stelt onze totale verkoop aanzienlijk te verhogen. De conversieratio van alleen de chat bedraagt 10,3%, wat de effectiviteit van deze service bewijst..”

Martin Kubica
Martin Kubica
Hoofd van Klantenservice bij inSPORTline.sk
Doe nu mee

Trek leads effectief aan en leg ze vast op uw website

Smartsupp’s leadgeneratie chatbot: FAQ

In een speciaal dashboard vindt u een reeks vooraf ontworpen chatbot sjablonen, zodat u niet helemaal zelf vanaf nul hoeft te beginnen. Deze micro-chatbot sjablonen zijn ontworpen om uw klantinteracties te optimaliseren, of u nu uw B2B-bedrijf wilt uitbreiden of uw e-commerce prestaties wilt verbeteren.
Een lead generator is een platform dat wordt gebruikt om leads naar een bedrijf aan te trekken. Het houdt in dat interesse wordt gewekt in een aanbieding met als doel een verkooppijplijn te ontwikkelen. Lead generators kunnen in vele vormen voorkomen, van online content en e-mailmarketing tot chatbots en socialemediacampagnes.
Tijdens chatbotgesprekken worden automatisch tags toegevoegd om leads te categoriseren. Deze tags kunnen gebaseerd zijn op het gedrag van de bezoeker, de antwoorden die ze geven, of andere vooraf bepaalde criteria. Zo'n taggingsysteem maakt het eenvoudig om specifieke leads te filteren of te zoeken in de contactendatabase, zodat bedrijven hun inspanningen kunnen richten op de meest veelbelovende potentiële klanten.
Leadgeneratie chatbots zijn gunstig voor zowel B2C- als B2B-bedrijven. Vooral voor B2C e-commerce stimuleren chatbots herhaalaankopen en verbeteren ze de gemiddelde bestelwaarden. Chatbots kunnen B2B-bedrijven helpen opschalen door leads te genereren, te kwalificeren en te beheren.
Absoluut! De meeste leadgeneratie chatbots, inclusief die van ons, bieden aanpassingsmogelijkheden. U kunt het gedrag, het uiterlijk en de antwoorden van de chatbot aanpassen om in lijn te zijn met uw merk. Daarnaast kunt u de chatbot integreren in uw bestaande klantinteractiestrategie.
Chatbots kunnen doorgaans geïntegreerd worden met diverse CRM-systemen, e-mailmarketing en andere bedrijfssystemen. Dit maakt een soepele overdracht van leadgegevens mogelijk en zorgt ervoor dat uw chatbot in harmonie werkt met uw bestaande lead management processen.